Genitális szemölcsök (nemi szervi szemölcsök)

Ha szemölcs található a méhnyakban, A vírusos szemölcs előfordulása

Nemi szervi szemölcs Tisztelt Doktor Úr. Köszönöm szépen a lehetőséget. Kérdésem a következő lenne.

a sterlitamak genitális szemölcsök megszüntetése papilloma vakcina vírus szoptatása

Lappanghat hosszú éveken át is a HPV vírus,vagy a max. Válaszát köszönöm előre is. Üdvözlettel, Bakos Balázs Kedves Balázs! A HPV akár évekig tünetmentesen a szervezetben megbújhat úgy, hogy semmilyen elváltozást nem okoz. Üdvözlettel: Dr. Szőnyi György Kedves Doktor Úr! Hpv kérdéssel fordulok Onhoz. Alacsony rizikójú hpvm van semmi szemölcs semmi mellett teljesen jó Cin0 negatív citológiám van és Cintec negatív.

rengeteg féreg hogy néznek ki a szemölcsök a szájban

Gyógyszereket nem szedtem csak a D vitamin! De úgy érzem megérte! De vissza kellett volna mennem ebben az évben, csak sok dolog jött közbe munkahely váltás, ha szemölcs található a méhnyakban vírus Nem mertem a Hpv miatt sem erre gondolni de utoljára nekem egyik Doktor Úr azt mondta ha ez miatt a Hpv miatt nem merem és nem akarok belevágni a babába, ne tegyem mert ez nem befolyásolja és nyugodtan lehet, mert nem befolyásolja a terhességet és a baba fejlődését.

A kisbabám napi méregtelenítő menü egészségesen fejlődik, jól van! Sok vizsgálatot csináltak már a kórházban minden eredményem eddig tökéletes Down szindróma 3 nemi betegséget néztek azok is minden eddig hàlistennek. De mindenképp szerettem volna írni egy ezzel foglalkozó orvosnak, hogy megnyugodtasson ezzel kapcsolatban, mert olvastam én is hogy, a szülés folyamatába a HPV nem szól bele, a magzat hüvelyi úton is világra jöhet, ugyanakkor a szülőcsatornán áthaladó magzat légutai megfertőződhetnek és légúti papillomatosis alakulhat ki.

HPV fertőzés tünetei férfiak esetében

És most nagyon féltem a picit! Ide hozzánk a helyi férgek gyermekkészítményekben járok ott is azt mondták nem kell megijedni ez miatt.

A citológia teljesen rendben. Az lr hpv még mindig jelen van. Ez ràkot nem igazán tud okozni. Várom megnyugtatò válaszát. Molnár Gréta! Kedves Gréta! A HPV vírus jelenléte nem ha szemölcs található a méhnyakban a várandósságát, nyugodtan viselje a terhességét.

A hüvelyi szülésnek sincsen akadálya, a HPV szervezetben történő jelenléte nem indokol császármetszést. Szőnyi György Tisztelt Doktor úr! A napokban diagnosztizáltak P3 HPV-vel. Nagyon meg vagyok ijedve A barátommal közel fél éve vagyunk csak együtt. Előttem több leányzóval is volt már, nem akarom őt hibáztatni hiszen én is voltam ha szemölcs található a méhnyakban. Mindenesetre, ha megtörténik a műtét, neki is célszerű lenne egy vizsgálat?

A műtét sőt ezen túl is javasolt az óvszer használata, vagy kötelező?

Előre is köszönöm válaszát! Németh Anna Kedves Anna! A P3-as lelet önmagában még nem indokol műtétet. Ismerni kellene a teljes leíró diagnózist.

Valamint fontos lenne, a jövőre nézve, hogy oltassa be magát és kedves párját is HPV elleni 9 komponensű védőoltással. Szőnyi György Kedves Doktor úr! Szeretném megtudni, hogy ha szemölcs található a méhnyakban a lányom, nem él, nemiéletet kb 20 éves koráig, akkor a hpv oltást elég a szexuális élet megkezdése előtt beadatni? Hány évig ad védettséget? Kedves Mirella! A védőoltást mindenképpen a szexuális élet megkezdése előtt érdemes megadni.

Nincsen különbség azonban a 18 vagy 20 éves életkor tekintetében. A védőoltás, amennyiben lánya mind a 3 oltást megkapja, a mai ismereteink szerint élete végéig védelmet fog biztosítani. A cytologiám 2szer is p3 cin II lett.

Készült hpv tipizalas is amiben os és es típus lett pozitív. Jelenleg 2 Gardasil 9 komponensű oltást kaptam es jelenleg D vitamint, szelént is szedek. A nőgyógyászom szerint a vírusok eltűnhetnek rövidesen a szervezetemből. Rengeteget olvastam a témával kapcsolatban és ez a része nekem kétséges. Én úgy tudom a vírus bennem marad és aktivizálódhat a későbbiekben.

Vagy tévednék? Köszönettel Kedves Szabina! A vírus képes a szervezetéből teljesen eltűnni, de az is lehet, hogy évekig teljesen tünetmentesen jelen van a szövetekben. Parterét is érdemes beoltatni, hogy ő is védett legyen illetve a visszafertőződéseket megakadályozzák. Szőnyi György Üdvözlöm, Lányom Sirgard méhnyakrák védőoltást kapott ban. Citológia eredmény: neg. Orvosa csupán 6 hónap múlva kontroll vizsgálatot írt.

Influenzás vagyok vagy megfáztam? Így lehet megkülönböztetni A genitális szemölcsök kicsiny, puha kinövések a nemi szervek tájékán, melyeket a human papilloma vírus HPV okoz. Több mint féle HPV-t ismerünk, ezek a vírusok okozzák az összes szemölcsös megbetegedést, például a közönséges szemölcsöket is, amiket a kézen, ujjakon, vagy akár az arcon is láthatunk.

Lehet egyéb teendője? Előre is köszönöm válaszát.

  • A condyloma acuminatum nemi szemölcs Mi a HPV?
  • Ehhez mindig egy magasabbrendű élő sejt közreműködése szükséges.

Kedves Ancsa! Lánya esetrében mindenképpen a 3 hónap múlva történő kontrollt javasolnám. Addig viszont mindenképpen javasolnám lányának beadatni a 9 komponensű HPV elleni védőoltást, fogyasszon olyan táplálékkiegészítőt, antioxidánst, vitaminkészítményt, ami az immunrendszer hatékonyságát növeli. Célirányosan én a mg C vitamint, Bio-Seleniumot, Cinket szoktam javasolni egy általános vitaminkomplex mellé.

EXTRA AJÁNLÓ

Valamint használja a Papilocare vagy Deflagin-Q hüvelygélt további 3 hónapig. Az lenne a kérdésem, hogy menstruáció alatt is kell használni a Papilocare gélt, vagy arra a napokra mellőzzem?

Köszönöm a válaszát! Kedves Hölgyem! A menstruáció alatt ne használjon hüvelygélt, folytassa viszont a menzesz után! Egy hónapja kaptam meg a 2. Kedves Érdeklődő! A HPV oltástól nem késhet a menstruációja, annak más oka lehet, amit érdemes szakorvosi vizsgálat során körbejárni! Februárban derült ki, hogy magas rizikójú es HPV fertőzésem van. Ezt követően Deflagyn-Qilletve Isoprisnosine kúrát írt fel a doktor úr, mellette D-vitaminnal. Júniusban beadattam az első 9-es komponensű oltásomat.

Augusztus elején a második oltás előtt szűrésen vettem részt, aminek az eredménye még mindig HPV pozitív volt. Jelenleg Shiitake gomba kivonatot és D-vitamint szedek, több gyümölcsöt fogyasztok, illetve igyekszem minél többet sportolni.

Orvos válaszol

A kérdésem az lenne, hogy milyen kiegészítőket érdemes lenne szednem a fentiek mellé, van-e bármiféle javaslata, amely segíthet a HPV legyőzésében? Továbbá érdemes lenne-e egy újabb Deflagyn-Q kúrát elvégeznem? Válaszát előre is köszönöm! Kedves Laura!

Genitális szemölcsök (nemi szervi szemölcsök)

Mindenképpen folytassa a 9 komponensű HPV elleni védőoltástl, fogyasszon olyan táplálékkiegészítőt, antioxidánst, vitaminkészítményt, ami az immunrendszer hatékonyságát növeli. Szőnyi György! HPV tipizálás a műtétet megelőzően nem, csak azt követően történt aminek eredménye negatív lettígy nem tudom bizonyosan, hogy HPV fertőzés okozta-e nálam a méhnyakrákot, de nagy valószínűséggrl igen. Azóta született termeszetes fogantatással egy egészséges gyermekem.

szemölcsök az arcon természetes kezelés vastagbél tisztító méregtelenítő fürdő

A rákszűréseim eredménye azóta is negatív, HPV tesztet azóta nem csináltattam. Monogám kapcsolatban élek. Kérdésem: a HPV vírus a megfertőződést ha szemölcs található a méhnyakban benne marad-e a szervezetben véráramban esetleg abban az esetben, mint esetembenhogy a beteg rész, ahol a vírus "megtapadt" és gondot okozott a méhnyak el lett távolítva? Tehát képes e újra fertőzni máshol a szervezetben, ahol pl. Köszönettel, Bettina 38 Kedves Bettina! A vírus a vérben nem kering, hanem a hámsejtekben bújuk meg.

Elvben a hüvely hámsejtjeiben is megtapadhat, de az Ön esetében a negatív leletek mellett ennek condyloma a mirigyen kicsi az esélye, aggodalomra véleményem szerint nincsen oka!

Majdnem egy éve együtt vagyok a párommal aki nincs beoltva. Minden bizonnyal elkapta ő a betegséget, vagy mi a következő lépés? Szűrővizsgálat és ha negatív akkor oltás?

Extra ajánló

Köszönöm segítségét. Ákos 28 Kedves Ákos! Amennyiben a szemölcsei jelenleg is megvannak, akkor esélyes, hogy a fertőzést átadta, így partnerét mindenképpen érdemes lenne megvizsgálni, HPV-re szűrni, majd beoltani HPV elleni 9 komponensű védőoltással!

Isoprinosine szedeset hogy ajánlja? Köszöntöm szépen válaszát Kedves Andi! Mindenképpen adassa be a 9 komponensű HPV elleni védőoltást, fogyasszon olyan táplálékkiegészítőt, antioxidánst, vitaminkészítményt, ami az immunrendszer hatékonyságát növeli. Valamint használja a Papilocare vagy Deflagin-Q hüvelygélt 3 hónapig. Az Isoprinosint lehet használni, bár véleményem szerint eredményessége ilyen esetben nem átütő, ezért én nem szoktam javasolni.

Oktoberi mehnyakrakszuresem negativ lett.